Hur är det att jobba på Nybergs?

Anders Mellqvist, Platschef

Här har jag bra möjligheter till utbildning och utveckling!

Jag började att jobba som anläggare tre år, sen rörmokare tre år, därefter tre år på NCC med mark och anläggning. I samband med att vi flyttade till Gotland 2004 fick jag jobb på Nybergs.

Jag har gått NCC:s arbetsledarskola. I grundutbildningen handlade det mycket om att fräscha upp kunskaper från byggprogrammet på gymnasiet. När vi kom in på ledarskap fick jag verkligen uppleva hur mycket bättre man löser problem i grupp än på egen hand. På egen hand har man bara några svar, sätter man sig tillsammans bidrar alla med sin kunskap och då kan man lösa allt.

Sen jag blev arbetsledare har jobbet blivit både roligare och svårare. Nu kan jag inte bara tycka, utan måste veta hur något ska göras så att det blir rätt och följer alla regler.

Det bästa med mitt jobb är att det är så varierat. Det kan vara stora hopp från det ena till det andra på en dag. Det är skönt när saker och ting går som planerat, när allt klaffar, vi gjorde det!

Den som vill jobba på byggen ska gilla att klura lite. Ofta måste man räkna ut själv hur man ska göra.

I framtiden tror jag att allt mer kommer att göras med digitalt stöd och det gillar jag, pappershanteringen känns ofta onödig.

Fler medarbetare...

Josefin Jonsson, entreprenadingenjör

Magnus Lingström, snickare

Jessica Svensson, anläggningsarbetare

Johnny Pettersson, Platschef

Jonathan Holmström, beläggningsarbetare

Martina Olofsson, snickare