Bygg

Vi bygger allt från bostadsrätter och villor, till kommunen och industrier

Går du i husbyggartankar? Planerar du att bygga en industrifastighet, kontor eller villa? Vi utför alla slags uppdrag inom byggnation, både till företag och privatpersoner. Ta hjälp av Nybergs kompetens redan från idéstadiet – kontakta oss redan idag!

Renoveringar, nybyggnationer och fleråriga serviceavtal . Vi brukar säga att vi bygger allt för alla – vår kompetens och erfarenhet är bred. Oavsett vad du behöver är du välkommen till oss!

Vi är både små och stora på samma gång. Små nog för att kunna vara flexibla och ha en personlig relation med våra kunder. Stora nog för att vara en stark partner med en långsiktig uthållighet.

Vår målsättning är att erbjuda spetskompetens och ett intimt och nära samarbete med kunder i förtroende. De flesta anställda i bolaget har en lång och gedigen erfarenhet i branschen och från de genuina miljöer vi arbetar i på Gotland. Kontakta oss gärna redan under idé- och planeringsskedet så kan vi hjälpa till att skapa lösningar som stämmer med dina prioriteringar för exempelvis utseende, kvalitet, kostnad och tid.

När du anlitar oss får du mer än ett byggföretag. Vi ger dig nyckeln till din framtid. Gotländsk byggkraft!

Joakim Olsson
Projektchef
0704-18 73 55
joakim.olsson2@ncc.se

Övriga verksamheter...

Uthyrning

Asfalt

Mark och anläggning

Drift och skötsel