Puts- och Murarbetare

Nybergs Entreprenad AB söker nya medarbetare

Vi behöver förstärka vår organisation. Vi söker därför dig, kvinna eller man som gillar utmaningar, arbeta självständigt och är en god problemlösare. Vi söker en puts- och murarbetare till vårt murarteam.

Din roll

Som yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom din kompetens men i perioder kan även arbetsuppgifter som snickare kan bli aktuellt. Arbetet bedrivs både självständigt samt i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet inom puts och murarbeten. Vi ser att du minst har ett par års branscherfarenhet eller yrkesbevis.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull och som sätter säkerheten först. Du är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Viss datorvana samt B körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta både ensam och i grupp. Om du är rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig en trivsam arbetsplats med god laganda.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning 6 månader.

Vi erbjuder

Nybergs erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, ett företag som ständigt strävar efter att utvecklas och en stark vilja att lyckas.

Vill du veta mer om rollen?

Kontakta:

Joakim Olsson 070-418 73 55

Sänd din ansökan med personligt brev och CV till joakim.olsson2@ncc.se

Urval sker fortlöpande.