Kalkyltjänst

Uppdaterad 191115: Tjänsten är tillsatt

Vi behöver förstärka vår organisation. Vi söker dig, man eller kvinna, med erfarenhet från entreprenadbranschen som platschef, anbudsingenjör eller liknande. Vi erbjuder dig att jobba med kalkyler i vår breda verksamhet som innefattar bygg, mark och anläggning.

  • Du är noggrann, kostnadsmedveten och ser vikten av god planering och uppföljning.
  • Du är nyfiken och kreativ samt tänker i nya banor.
  • Erfarenhet från att kalkylera i MAP är meriterande.
  • Du har teknisk kompetens förvärvad genom utbildning och mångårig erfarenhet.
  • Körkort är ett krav.

Hos oss på Nybergs Entreprenad erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Frågor kan du ställa till VD Thomas Olsson på telefon 0498-25 73 50 eller e-mail, thomas.p.olsson@ncc.se

Skicka Din ansökan senast 31 januari 2020 till:
Nybergs Entreprenad AB
Att: Thomas Olsson, Box 1034, 621 21 VISBY