Drift- och underhålls­arbetare

Ansök senast 1 juni 2019

Vi behöver förstärka vår organisation. Vi söker därför dig, kvinna eller man som gillar utmaningar, arbeta självständigt och är en god problemlösare som Drift- och underhållsarbetare inom Vägservice i kombination med Beläggningsarbetare

Din roll

Som drift-och underhållsarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom drift och underhåll av vägar m.m. I arbetet ingår också jour- och beredskap. Som beläggningsarbetare hos oss arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team och utföra beläggnings- och anläggningsarbeten.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har B- och CE körkort. Erfarenhet av vinterväghållning, beläggningsarbeten, drift och underhåll samt mark- och anläggningsarbeten, förarbevis/förarbok på lastmaskin är ett krav. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder, arbetstider och stor geografi påverkar arbetet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom flexibel, strukturerad och kvalitetstänk. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vidare har du en hög samarbetsförmåga samt tycker om att ha roligt på arbetet. Om du är rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med god laganda.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Visby, provanställning 6 månader.

Vi erbjuder

Nybergs erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, ett företag som ständigt strävar efter att utvecklas och en stark vilja att lyckas.

Vill du veta mer om rollen?

Kontakta gärna: Produktionschef, Josefine Holmstedt, 070-418 73 77
Sänd din ansökan med personligt brev och CV till josefine.holmstedt@ncc.se
Urval sker löpande, dock senast den 1/6-2019